selang taman pvc

Katerangan pondok:

Theselang taman PVCPasti bakal janten pokok penting salami perawatan jukut anjeun, damel di buruan, landscaping, beberesih sareng padamelan kebon.t diwangun tina PVC fléksibel tur cukup hampang pikeun penanganan gampang.Nalika selang teu inuse, éta merenah pikeun coil up pikeun neundeun basajan tur hemat spasi sanajan panjangna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Selangna cukup kuat pikeun nahan kasusah anu dianggo dina rupa bumi anu kasar. Nalika éta cukup fleksibel pikeun navigasi gampang dina sagala halangan anu aya di buruan anjeun atanapi padang rumput hejo. bakal merenah ngagunakeun.Salaku tambahan, anjeun tiasa nyaluyukeun jinis semprot ku panyambungna anu béda.

selang taman pvc

PVC Taman hoses, fleksibel bertulang PVC Taman Hoses, bertulang PVCtubing, bertulang hoses cai, PVC braidedreinforced hoses, bertulang PVC taman tubing.

Pintonan produk

selang taman PVC3
selang taman PVC4
selang taman PVC2

Aplikasi Produk

irigasi sareng ngumbah di taman, komunitas, pabrik sareng kulawargaPepelakan cai, kebon sareng kebon sayur Cuci mobil, jandéla luar / témbok / lantai

 

Kauntungan OEM

Selang semprot kimia tekanan tinggi populér kami didamel tina sanyawa PVC kelas premium.Aranjeunna lightweight, abrasion tahan sarta dirancang kalayan adhesion unggulan antara lapisan pikeun hirup layanan nambahan.Kalayan kamampuan ékstrusi di bumi, kami bakal ngarancang solusi anu cocog sareng kabutuhan unik anjeun.hoses kami sadia dina reels bulk dina sagala rupa ukuran, kelir, sarta panjangna.Labeling merek swasta, sareng warna khusus ogé sayogi.Taroskeun tim penjualan kami pikeun ngabahas kabutuhan khusus anjeun supados kami tiasa pasangan sareng anjeun pikeun solusi anu sampurna.

Ciri

Eta dijieunna tina PVC unggulan jeung bahan garis fibrt.Éta leksibel, awét tahan lama, sareng tahan kana tekanan tinggi sareng erosi, kaamanan sareng segel anu saé.

◊ Adjustable

◊ Anti UV

◊ Anti-Abrasion

◊ Anti Korosi

◊ Fleksibel

◊ MOQ: 2000m

◊ Istilah pamayaran: T / T

◊ kiriman: Ngeunaan 15 poé sanggeus nyieun urutan.

◊ Sampel Gratis

Keunggulan Kami

--- 20 taun pangalaman, kualitas produk na credibility tinggi

--- Sampel gratis

--- Numutkeun sarat customer kana sampel custom

--- Saatos sababaraha tés, tekanan pikeun minuhan sarat

--- A saluran pasar stabil

--- Pangiriman tepat waktu

--- jasa sanggeus-jualan lima béntang, pikeun layanan miara anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun kawat Tecnofil dirumuskeun di handap